Gesloten

Bonjour, week logeren in 4p Freecamp Classic Huurtent in Frankrijk in het voorjaar van 2019

Luxe Freecamp Huurtent voor 4 personen met echte bedden en luxe matrassen, een keukentje en tafel met luxe standenstoelen op een camping in Frankrijk. Een leuke actieve vakantie op typisch Franse camping met voornamelijk Nederlandse campinggasten. Nederlandse beheerders. Camping op 50 m van de rivier de Saone. Er worden leuke activiteiten aangeboden waaronder suppen op de Saone, tocht met de adventure boot, boogschieten, klimmen tegen een prachtige rotswand, outdoorsteppen, city trip Beaune of Dyon, kampvuur maken, vlottenbouwen en - varen en nog veel meer!

Freecamp Huurtent voor 4 personen met echte bedden, een keukentje en tafel met luxe standenstoelen op een camping in Frankrijk (Bourgogne).

Wat bieden we aan:
 Week (za - za) in Frankrijk, voorjaar (mei/juni 2019).
 Volledig ingerichte Freecamp Huurtent voor 4 pers. (extra personen bijboeken niet mogelijk).
 Camping les Sables in Frankrijk.
Kijk voor meer informatie op www.freecamp.nl.

Data:
Aankomst in de periode van zaterdag 27 april tot zaterdag 6 juli 2019. 
Aankomst tussen 15:00 uur en 22:00 uur. Vertrek voor 11:00 uur.
Op basis van beschikbaarheid.

Verplichte bijkomende kosten:
- Locale Heffingen € 2,39 per persoon per nacht.
- Lakenpakket € 9,50 per persoon
- Administratiekosten Kampeerveilingen.nl € 4,-

Bij te boeken extra's:
- Elektra zonder koelkast € 4,50 per nacht of huur koelkast (incl. elektra) € 8,50 per nacht
- Eindschoonmaak € 29,50 per verblijf
- Handdoekenpakket € 8,- p.p.
- Keukenpakket € 5,- (max. 1).

Voorwaarden & bijzonderheden:
O.b.v. eigen vervoer. Elektra is niet inbegrepen. Huisdieren zijn niet toegestaan. Reserveren is verplicht. Je wordt verzocht binnen 2 weken na het winnen van de Kampeerveiling een reservering te maken. Na de betaling ontvang je een waardebon waarop de instructies staan hoe je moet boeken. Het is niet mogelijk het verblijf te verlengen door het winnen van meerdere Kampeerveilingen. Een reservering kan niet meer (kosteloos) gewijzigd, overgedragen of geannuleerd worden. Op deze aanbieding zijn de algemene voorwaarden van KampeerVeilingen.nl van toepassing.

Een Freecamp Classic Huurtent heeft de volgende faciliteiten:

- Een plek van minimaal 70 m².
- Een waterkraan en elektra (optioneel) in de buurt van jouw accommodatie.
- Een parkeerplek voor jouw auto op de parkeerplaats of bij uw accommodatie.
- Gebruik van centraal sanitair met gratis warme douche.

Omgeving
Bourgogne: Deze welvarende streek in het hart van Frankrijk biedt wereldberoemde wijnen, een simpele maar goede keuken en fraaie architectuur. Liefhebbers van wandelen, fietsen, sportklimmen, raften en kanovaren kunnen hun hart hier ophalen. Houd u van oude gezellige dorpjes met mooie gebouwen en rustieke straatjes waar je lekker kunt rondslenteren? In deze streek kun je prima cultuursnuiven.
Het oude centrum van Beaune heeft een prachtig 15e eeuws hotel (hotel Dieu) met een prachtig tegeldak waar tegenwoordig een museum is gevestigd. Ook het centrum van Dijon met haar fraaie architectuur is zeker een bezoekje waard.
Prachtige watervallen met prima wandelroutes in deze regio waaronder de cascades des Tufs en de iets verder gelegen de zeer indrukwekkende Cascades le Hérisson.
Breng een bezoek aan Dole, Lyon of Besancon
Een van de elementen van de Bourgondische gastronomie is de wijn. Meer dan duizend jaar geleden begonnen monniken er zich aan de wijnbouw te wijden. In hun kloosters hadden ze ook grote kelders waar ze de wijn in enorme tonnen konden laten rijpen. Over de eeuwen heen leerden ze de kwaliteit van de wijngaarden en van de wijn zelf stelselmatig te verbeteren. Dat maakt dat nu de "Bourgogne" wereldwijd bekend is als de verzamelnaam voor niet minder dan 84 soorten wijn. De wijngaarden strekken zich in alle richtingen uit over een afstand van 250 kilometer. Jaarlijks worden er ongeveer 200 miljoen flessen wijn geproduceerd.

399