Gesloten

Bonjour, week kamperen met 4 (+2p) in Frankrijk in het voorjaar van 2019!

Ruime kampeerplek voor uw eigen accommodatie (tent, vouwwagen, caravan of camper) voor 4 personen (2 p extra personen bij te boeken) op een camping in Frankrijk. Een leuke actieve vakantie op typisch Franse camping met voornamelijk Nederlandse campinggasten. Nederlandse beheerder. Camping op 50 m van de rivier de Saone. Er is een groot Zodiac buitenzwembad op de camping. Er worden leuke activiteiten aangeboden waaronder suppen op de Saone, tocht met de adventure boot, boogschieten, klimmen tegen een prachtige rotswand, outdoorsteppen, city trip Beaune of Dyon, kampvuur maken, vlottenbouwen en - varen en nog veel meer!

Kampeer deze zomer op een camping in de Franse Bourgogne. Camping op 50 m van de Saone, met eigen buitenzwembad en een leuk gevarieerd activiteitenprogramma voor jong en oud.

Wat bieden we aan:
 Week (za - za) in Frankrijk, voorjaar 2019 (mei/juni).
 Kampeerplek voor 4 pers. (2 extra personen bijboeken is mogelijk a € 29,50 p.p.).
 Camping les Sables in Frankrijk.

Data:
Aankomst in de periode van zaterdag 27 april 2019 tot 6 juli 2019.
Aankomst tussen 15:00 uur en 22:00 uur. Vertrek voor 11:00 uur.
Op basis van beschikbaarheid.

Verplichte bijkomende kosten:
- Locale heffingen € 2,39 per persoon per nacht.
- Administratiekosten Kampeerveilingen.nl € 4,-​

Bij te boeken extra's:
- Elektra € 4,50 per nacht. (wel zo handig bij het opladen van je mobiel of tablet...).
- Huisdier € 5,- per dier per nacht. (max. 2).
- Bijzettentje € 5,- per nacht. (max. 1).
- Extra persoon (5e of 6e) voor € 29,50 per persoon.

Voorwaarden & bijzonderheden:
O.b.v. eigen vervoer. Huisdieren zijn niet toegestaan. Reserveren is verplicht. Je wordt verzocht binnen 2 weken na het winnen van de Kampeerveiling-waardebon een reservering te maken. Na de betaling ontvang je een waardebon waarop de instructies staan hoe je moet boeken. Het is niet mogelijk het verblijf te verlengen door het winnen van meerdere Kampeerveiling-waardebonnen. Een reservering kan niet meer (kosteloos) gewijzigd, overgedragen of geannuleerd worden. Aan het wijzigen van een boeking zitten wijzigingskosten verbonden van minimaal € 49,50 plus de bijkomende meerkosten. Op deze aanbieding zijn de algemene voorwaarden van Kampeerveilingen.nl van toepassing.

Een kampeerplek voor uw eigen tent/vouwwagen/caravan of camper heeft de volgende faciliteiten:

- Een plek van minimaal 70 m².
- Een waterkraan en elektra (optioneel) in de buurt van uw accommodatie.
- Een parkeerplek voor jouw auto op de parkeerplaats of bij uw accommodatie.
- Gebruik van centraal sanitair met gratis warme douche.

Omgeving
Bourgogne: Deze welvarende streek in het hart van Frankrijk biedt wereldberoemde wijnen, een simpele maar goede keuken en fraaie architectuur. Liefhebbers van wandelen, fietsen, sportklimmen, raften en kanovaren kunnen hun hart hier ophalen. Hou je van oude gezellige dorpjes met mooie gebouwen en rustieke straatjes waar je lekker kunt rondslenteren? In deze streek kun je prima cultuursnuiven.
Het oude centrum van Beaune heeft een prachtig 15e eeuws hotel (hotel Dieu) met een prachtig tegeldak waar tegenwoordig een museum is gevestigd. Ook het centrum van Dijon met haar fraaie architectuur is zeker een bezoekje waard.
Breng een bezoek aan Dijon, Dole, Lyon of Besancon
Een van de elementen van de Bourgondische gastronomie is de wijn. Meer dan duizend jaar geleden begonnen monniken er zich aan de wijnbouw te wijden. In hun kloosters hadden ze ook grote kelders waar ze de wijn in enorme tonnen konden laten rijpen. Over de eeuwen heen leerden ze de kwaliteit van de wijngaarden en van de wijn zelf stelselmatig te verbeteren. Dat maakt dat nu de "Bourgogne" wereldwijd bekend is als de verzamelnaam voor niet minder dan 84 soorten wijn. De wijngaarden strekken zich in alle richtingen uit over een afstand van 250 kilometer. Jaarlijks worden er ongeveer 200 miljoen flessen wijn geproduceerd.

149