Veelgestelde vragen - FAQ

 

FAQ - Veelgestelde vragen en de antwoorden.

Registratie:

Ik wil graag meebieden op een veiling, hoe moet dat?
Antwoord: U dient zich te registreren op de website. Wanneer u eenmaal klikt op het kopje Registreer rechtsboven in het scherm komt u op een pagina met een registratieformulier. Wanneer u dit formulier invult en de registratie bevestigt via de link die door middel van een mail naar u wordt gestuurd, kunt u per direct meebieden op iedere veiling naar keuze.

Het lukt me niet om te registreren, hoe kan dat?
Antwoord: Controleer of alle velden juist zijn ingevuld. Wanneer u de postcode en het huisnummer juist heeft ingevuld koppelt het systeem de overige adresgegevens automatisch. Vergeet niet om akkoord te gaan met de algemene voorwaarden.

Ik ontvang geen bevestigingsmail terwijl ik alle gegevens juist heb ingevoerd, hoe kan dat?
Antwoord: Het komt regelmatig voor dat de automatisch gegenereerde mail met daarin de bevestigingslink in het postvak Ongewenst / Spam komt. Controleer daarom altijd het postvak Ongewenst / Spam of de eventueel andere aanwezige spamfilters.

Meebieden:

Hoe plaats ik een bod?
Antwoord: U kunt een bod plaatsen door het gewenste bod in te voeren en vervolgens dit bod te bevestigen. Uw bod wordt per direct verwerkt en geplaatst. Let op: U dient eerst in te loggen.

Waarom is het noodzakelijk dat ik - voordat ik kan gaan bieden - mijn rekeningnummer opgeef?
Antwoord: Helaas kan Kampeerveilingen.nl er niet vanuit gaan dat een ieder die, door middel van een hoogste bod, een betalingsverplichting aangaat deze ook daadwerkelijk nakomt. Dit rekeningnummer gebruikt Kampeerveilingen.nl daarom alleen wanneer een veiling na vijf dagen nog niet is betaald. Er volgt dan een automatische incasso aan de hand van het opgegeven rekeningnummer (meerkosten € 4,50).

Wanneer win ik een veiling?
Antwoord: U wint een veiling wanneer u na sluiting van de veiling het hoogste bod heeft geplaatst. Wanneer dit het geval is krijgt u automatisch een melding via uw persoonlijke mail en pagina Mijn Kampeerveilingen.

Betaling:

Hoe kan ik de gewonnen veiling betalen?
Antwoord: U kunt de veiling betalen door middel van iDEAL of door middel van een handmatige overschrijving. Wanneer u een veiling voor € 1,- heeft gewonnen kunt u dit bedrag alleen overmaken door middel van een handmatige overschrijving.

Wat gebeurt er wanneer ik de veiling (onverhoopt) niet betaal?
Antwoord: Wanneer u de betalingsverplichting niet binnen 5 dagen nakomt wordt het bedrag door middel van een automatische incasso geïncasseerd. Bij een automatische incasso worden extra kosten á € 4,50 in rekening gebracht.

Zijn de eventuele administratiekosten verplicht?
Antwoord: Ja. Bij elke veiling staat duidelijk aangegeven of er administratiekosten worden gerekend en wat eventueel de hoogte is van de administratiekosten.

Ik heb problemen met het verwerken van de betaling, hoe kan ik dit verhelpen?
Antwoord: Wanneer u de betalingsinstructie op een juiste manier heeft uitgevoerd, maar de betaling mislukt, kunt u het beste even contact opnemen met de klantenservice.

Algemeen:

Zijn mijn persoonlijke gegevens veilig bij Kampeerveilingen.nl?
Antwoord: Ja. Uw gegevens zijn veilig opgeslagen op een beveiligde server. Kampeerveilingen.nl zal uw gegevens nooit openbaar maken voordat daarvoor aan u toestemming is gevraagd. Meer hierover vindt u terug in het document Privacy.

Mijn vraag staat er niet tussen, hoe kan ik Kampeerveilingen.nl bereiken?
In dit geval kunt u het beste even contact opnemen met de klantenservice.

Hoe kan ik, als aanbieder, met Kampeerveilingen.nl in contact komen?
Antwoord: Dit kan heel eenvoudig door bovenin de website te klikken op B to B. Wanneer u vervolgens het formulier invult neemt een van de accountmanagers van Kampeerveilingen.nl, geheel vrijblijvend, contact met u op.

Achtergrondinformatie Kampeerveilingen.nl
Wat is het verschil tussen Kampeerveilingen.nl en andere vergelijkbare aanbieders? Antwoord: Kampeerveilingen.nl draagt, in tegenstelling tot vergelijkbare aanbieders, zorg voor een specifiek kampeeraanbod. Bij Kampeerveilingen.nl wordt iedere veiling getoetst aan de hand van dit criterium. Dus geen snelkookpannen en gourmet avonden!

Wat is de missie van Kampeerveilingen.nl?
Antwoord: Kampeerveilingen.nl wil door middel van een interactieve website een platform bieden om organisaties ''rond kamperen'' en consumenten nader met elkaar in contact te brengen. Daarbij ziet Kampeerveilingen.nl het bieden van een verantwoorde- en betaalbare kampeer-arragementen in goede sfeer als haar missie.

Vraag: Hoe komt deze missie tot uiting?
Antwoord: Kampeerveilingen.nl biedt op betrokken wijze een verantwoord kampeeraanbod. Daarbij houdt Kampeerveilingen.nl de vinger aan de pols als het gaat over de kwaliteit van het aanbod, de prijsstelling en de vraag door u als consument.

Wat is het doel van Kampeerveilingen.nl in de toekomst?
Antwoord: Kampeerveilingen.nl wil het online platform zijn en blijven voor verantwoord kamperen. Kampeerveilingen.nl wil vraag en aanbod structureren, om daarmee zowel de aanbieder als de potentiele gast zo veel mogelijk ontzorgen. Daarbij wil Kampeerveilingen.nl onderscheidend, evenwichtig en eenvoudig zijn. Onderscheidend wat betreft de manier van aanbieden, het uitgebreide aanbod en de vormgeving. Het evenwichtige karakter vindt u terug in het aanbod, de kernwaarden en de formulering. Eenvoudig is Kampeerveilingen.nl wat betreft de service en het gebruiksgemak.